Ajankohtaista

Sunnuntaisin avantouintia rantasaunalla

Piispalan rantasaunalla on mahdollisuus avantouintiin sunnuntaisin klo 14-16. Kannonkoskisille avantouinti ja saunat sisältyvät palvelupakettiin, ulkopaikkakuntalaisille maksu on 10€/koko kausi. Maksun voi suorittaa uimahallin kahvioon tai vastaanottoomme aukioloaikoina. Sauna lämpimänä sunnuntaisin tammikuun loppuun saakka, sekasauna.Mikäli uimareita riittää, kausi jatkuu kevättalvelle. HUOM! Sauna lämpinä myös sunnuntaina 23.12., tervetuloa!

Read the full post

Jäähalli suljettu huoltotöiden vuoksi

Jäähalli pidetään suljettuna joulukuun ajan huoltotöiden vuoksi. Yleisöluisteluvuorot jatkuvat tammikuussa, ilmoitamme vuorojen alkamisesta ajankohtaista-palstalla.

Read the full post

Ensilumenlatu on avattu

Piispalan ensilumenlatu on avattu 4.12. klo 16.00. Perinteisen ja vapaan tyylin latua on yhteensä 1,4 kilometriä, latuvalot ovat päällä klo 21.00 saakka. Pakkasjaksoilla latu huolletaan päivittäin, suojasään aikaan latuja ei ajeta. Päivä- ja kausilippuja ladulle voi ostaa sekä päärakennuksen vastaanotosta että uimahallin kahviosta aukioloaikoina.

Read the full post

Uimahalli suljettu pe 14.12. alkaen

Uimahalli suljetaan huoltotauolle, viimeinen aukiolo torstaina 13.12.
Joulun aukioloajoista ilmoitamme lähempänä ajankohtaa.

Read the full post

Piispalalle LuontoVoiman- ja LuontoHoivan-laatumerkki

Green Care Finland on myöntänyt Piispalalle laatumerkit Pieneläinkoti Pihkassa tehtävälle eläin- ja luontoavusteisella työlle. Green Care -laatumerkit kertovat, että palveluntuottaja tuntee Green Care -toimintatavan ja palvelu tuotetaan ammatillisesti, tavoitteellisesti ja vastuullisesti. Pieneläinkoti Pihkan toimintaan pääsee tutustumaan ryhmävarauksilla, kesän avoimista vierailuajoista ilmoitamme lähempänä kesää.

Read the full post