Koko perheellä Piispalaan

Nappaa koko perhe matkaan ja tule lomalle Piispalaan. Meillä pienikin loma voi olla suuri elämys. Tarjoamme ohjelmallisia perhelomia sekä omatoimilomia kaiken ikäisille. Meillä pienimmätkään eivät pitkästy ja mummoilla ja vaareilla on muutakin tekemistä kuin lastenhoito. Vaikka liikunta- ja hyvinvointipalvelumme ovat moninaiset, löytyy meiltä leppoisaakin tekemistä vaikkapa kädentaitojen parissa. Ja aina voi ottaa vaikkapa hieronnan, kuumakivihoidon tai jalkahoidon. Piispalassa loma on loma jokaiselle.

Ympäri vuoden

Allasosasto, keila- ja liikuntahallit, jäähalli, kiipeilyseinä ja kuntosalit tarjoavat tekemistä ympäri vuoden. Lasten ykkössuosikit ovat temppurata sekä stunt- ja alaköysirata. Talvisin valaistut ladut, jääkiipeilyseinä ja lautailijoille tarkoitettu lumiliikuntakeskus vauhdikkaalla  pulkkamäellä varustettuna tuo talven riemut koko perheen ulottuville. Kesäisin voi liikkua  viereisellä Piispalankankaan virkistysalueella frisbeegolfia pelaten, kiintorasteja tai geokätköja etsien tai aamulenkistä nauttien. Piispalan lapsiystävällinen ranta-alue on koko Keski-Suomen upeimpia.

Majapaikka ja vatsa täyteen

Perhelomalla majoitut mukavasti 2-4 hengen rivitalohuoneessa tai 4-6 hengen paritalo- tai takkamökissä. Piispalan noutopöytä notkuu maukasta ja terveellistä ruokaa, jota täydentävät oman leipomon tuoreet leivonnaiset.

Ohjelmallinen loma

Nauti toiminnallisesta lomasta ohjatun ohjelman kera. Päivittäin koko perheen yhteistä ohjelmaa sekä lapsille ja aikuisille omaa ohjelmaa. Heittäydy lomalle ilman suunnittelua.

Omatoimiloma

Tule viettämään omatoimilomaa liikunta- ja hyvinvointipalvelujen äärelle. Hiihdä/patikoi, kuntoile, ui, pelaile, nauti vaikkapa hieronnasta, kuumakivihoidosta tai jalkahoidosta aikataulusi mukaan. Ei sisällä ohjattua ohjelmaa.