Ajankohtaista

Poikkeuksia yleisöluisteluvuoroissa

Vuoden 2020 yleisöluisteluvuorot alkavat viikolla 3.

Lue koko kirjoitus

Piispala klubissa kevään parhaat treenit ja jäsenetuja

Tule liikkumaan osaavien ohjaajien ja monipuolisen viikko-ohjelman mukaan Piispalaan! Tehokas 4-12 viikon klubijäsenyys tarjoaa liikunnan lisäksi innostavia etuja Piispalassa. Voit itse valita jäsenyytesi pituuden. Klubijäsenyyteen sisältyy:

Lue koko kirjoitus

Curling -puulaakisarja alkaa Piispalassa

Piispalassa aloitetaan tammikuussa curling-puulaakisarja. Sarjaan voivat osallistua työ- ja kaveriporukat, kyläyhteisöt tai vaikka oma perhe. Joukkueessa voi pelata kerrallaan 3-6 henkilöä ja henkilöitä voi myös vaihtaa eri peleihin. Aiempaa pelikokemusta ei tarvita.

Pelejä tulee muutama kevätkauden aikana, joka riippuu ilmoittautuneiden joukkueiden määrästä. Turnausaikataulu ilmoitetaan myöhemmin, pelit kuitenkin arki-iltana klo 17.30-19. Osallistumismaksu tulee olemaan 30-70€, tämäkin varmistuu kun tiedetään joukkueiden määrä.

Ilmoita oma joukkueesi mukaan 3.1.2020 mennessä jarmo.kulmala@piispala.fi. Lisätiedot arkisin klo 8-15.30 Jarmolta puh. 040-8304862

Lue koko kirjoitus

Hiihtoladut ja latuhuolto Piispalassa

Säästä johtuen ladut ovat hyvin jäiset, ja niitä ei tällä hetkellä huolleta. Seuraavien päivien lumi- ja pakkastilanne vaikuttaa latuhuoltoon, tiedotamme latutilanteesta tarpeen mukaan.

Lue koko kirjoitus