Info

Piispala on v. 1982 toimintansa aloittanut, opetus- ja kulttuuriministeriön tukema valtakunnallinen nuorisokeskus joka sijaitsee Kivijärven rannalla, luonnonkauniissa pohjoisessa Keski-Suomessa. Palvelemme erityisesti nuorisoryhmiä mutta meille ovat tervetulleita myös kaikki muut asiakasryhmät. Monipuoliset ja laadukkaat liikunta-, harraste-  ja kokoustilat palveluineen, upea luonto ja asiakasystävälliset hinnat luovat erinomaiset puitteet niin leirikouluille, nuoriso- ja liikuntaleireille, perhelomille kuin työhyvinvointi- ja koulutuspäiville. Olitpa liikkeellä yksin tai ryhmän kanssa olet  tervetullut Piispalaan. 

Yleishyödyllinen ja yhteiskunnallinen tehtävä 

Yhtenä kymmenestä valtakunnallisesta nuorisokeskuksesta tehtävänämme on tukea lasten ja nuorten hyvää elämää palvelemalla alueellista, valtakunnallista sekä kansainvälistä nuorisotoimintaa ja toimimalla monipuolisena vapaa-ajan ja koulutuksen keskuksena. Meillä kohtaavat lapset ja nuoret; elämyksellinen, turvallinen ja kehittävä toimintaympäristö sekä nuoriso-,liikunta-, hyvinvointi ja kasvatusalan osaaminen.

Käyttämällä nuorisokeskusta tuet suomalaista nuorisotoimintaa

Vaikka olemmekin nuorisokeskus, palvelumme ja puitteemme soveltuvat erinomaisesti myös muille asiakasryhmille.Käyttämällä Piispalan palveluja, olet tukemassa suomalaista nuorisotyötä ja -toimintaa.

Nuorisokeskus Piispala, joka toteuttaa nuorisolain alaista toimintaa, toimii kunnallisena liikelaitoksena, jonka omistaa Kannonkosken kunta. Elinkeinotoimintaansa (aikuisasiakkaiden palvelut) Piispala  on toteuttanut 1.1.2016 lähtien omistamansa yhtiön Piispalan kokous- ja hyvinvointipalvelut Oy:n alaisuudessa.  Piispala omistaa lisäksi Muoniossa sijaitsevan erityisesti nuorisoryhmille tarkoitetun Muotkavaaran 60-paikkaisen luonto- ja leirikeskuksen.