Etsivä nuorisotyö

Etsivä nuorisotyö  tekee työtään Piispalasta käsin. Työn tarkoituksena on auttaa ja tukea pääasiassa 15-29 vuotiaita nuoria, jotka tarvitsevat ohjausta opiskeluissa, ammatinvalinnassa, työn etsimisessä tai oman elämän suunnittelussa. 

Yksilöllistä ohjausta, asioiden hoitamista, rinnalla kulkemista...

Työskentely nuoren kanssa muotoutuu yksilökohtaisesti ja kokonaisvaltaisesti kunkin nuoren tilanteen mukaan, se voi olla ohjausta, käytännön asioiden hoitamista yhdessä nuoren kanssa, keskustelua, rinnalla kulkemista ja nuoren auttamista tutustumaan ja käyttämään erilaisia palveluita. Mm. opintotukiasiat, opiskeluihin ja asumiseen liittyvät paperi ja viranomaiskuviot ja harrastukset.

Jos olet jäänyt ilman opiskelupaikkaa tai olet keskeyttämässä opinnot kannattaa ottaa yhteyttä, suunnitellaan vaikka yhdessä uusia vaihtoehtoja ja mahdollisuuksia. Kaikissa mietityttävissä asioissa voi otta  rohkeasti yhteyttä.  Olet sitten nuori tai nuoren kanssa toimiva esim. nuoren huoltaja, ystävä tai viranomaistaho, ota yhteyttä.

Sinua varten, tavataan pian

Etsivä nuorisotyön tekijämme Kalle Kohonen on tavattavissa pääasiassa Kivijärvellä tiistaisin ja Kyyjärvellä torstaisin tosin silloinkin tarpeen mukaan voidaan tavata myös jonain toisena päivänä jos se sopii paremmin. Tavata voidaan myös klo 16:00  jälkeen ja tapaamispaikkana voi olla nuokkarin sijaan sinulle parhaiten sopiva paikka, huoltsikan kahvila, frisbeegolf rata, jne.. Olen juuri sinua varten palvelemassa ja varmistelemassa jotta saisit mahdollisimman hyvät eväät ja välineet oman tulevaisuutesi rakentamiseen.

Ota yhteyttä

Kalle Kohonen
Etsivä nuorisotyö - Kannonkoski / Kivijärvi / Kyyjärvi
Nuorisokeskus Piispala
Kurssitie 40
43300 Kannonkoski
GSM 040-5512038
kalle.kohonen@piispala.fi