Kokous-, koulutus- ja tyhypäivät

Piispalan tarjoaa luovat puitteet tavoitteellisen ja hyvätunnelmaisen kokous- koulutus- tai työhyvinvointitilaisuuden järjestämiseen. Viritämme porukkasi tehokkaaseen ja antoisaan työskentelyyn monipuolisten ja nykyaikaisten liikunta- kokous- ja työskentelytilojen, hyvinvointia tukevien ohjelmien sekä ammattitaitoisten ohjaajien johdolla.

Pikakokous - kunnon kokous

Monipuoliset kokous- , koulutus- ja ryhmätyötilamme tarjoavat loistavat puitteet pitkiin tai lyhyempiin kokouksiin. Ja meillä kokouksissa ei tarvitse vain istua, sillä liikuntatilamme ja upea ympäristö suorastaa kutsuu tekemään ja kokemaan yhdessä. Tunti terveydelle- ajatuksella haluamme herättää ajatuksia terveyden edistämiseksi sekä yhteisö- sekä yksilötasolla.Tunti terveydelle tai työyhteisölle tuo varmasti ainakin kaksi tuntia työteholle.

Työhyvinvoinnin edistäminen - enemmän kuin tyhy, tyky tai virkistyspäivä

Keskitymme erityisesti liikunnan avulla tapahtuvan fyysisen ja henkisen kunnon ylläpitämiseen ja kehittämiseen sekä kokonaisvaltaiseen hyvinvoinnin tukemiseen. Samalla tuetaan arjessa jaksamista ja koko työyhteisön yhteishenkeä. Ohjelmamme hyvinvointituokioista lajikokeiluihin tarjoavat jokaiselle jotakin.

Tervetuloa Piispalaan!