Täyden palvelun leirikoulu

Piispalan leirikoulut toteutetaan täyden palvelun periaatteella, johon sisältyy aina ohjaus sekä täysihoito ja majoituspalvelut.

Erilaisia leirikouluvaihtoehtoja

Tarjouspyyntö sähköisessä järjestelmässä

Sinun kannattaa pyytää leirikoulutarjous Piispalan sähköisen järjestelmän (VirPi-palvelu) kautta. Tarjouspyyntöä tehdessä on hyvä tietää ainakin toivottu ajankohta ja ryhmän koko. Järjestelmään voit syöttää myös alustavia ohjelmatoiveita joita voit sitten asiakasvaiheessa vielä vapaasti vaihtaa. Järjestelmän hintalaskuri kertoo leirikoulun tarkan hinnan sen hetkisillä tiedoilla (henkilömäärä, ohjelmavalinnat). Sinun kannattaa tulostaa hintatarjous itsellesi. Piispala vastaa tarjouspyyntöösi mahdollisimman pian ja ilmoittaa vapaana olevat leirikouluajat. HUOM! Tarjouspyyntö ei ole vielä varsinainen leirikouluvaraus.

Sähköinen leirikoulupalvelu asiakkaan käytössä

Kun leirikoulu Piispalaan on varmistunut, saat kutsun VirPi-palveluun luokan omalle  leirikoulusivustolle. Kutsussa hyödynnetään tarjouspyyntövaiheessa annettuja tietoja. Sivustolta löydät mm. tärkeää yleistietoa leirikoulusta ja Piispalasta sekä majoitusinfoa. VirPissä rakennetaan myös leirikoulunne ohjelma lopullisten ohjelmatoiveidenne mukaisesti. 

Verkkopalvelu helpottaa leirikouluun valmistautumista ja tukee osallisuutta leirikoulun suunnittelussa. Kaikki tarvittava leirikoulutieto viestiketjuineen löytyy helposti luokan omalta sivulta.