Jääkiekkoleiri

Kiekkoilemaan Piispalaan

Piispala on suomen suosituimpia lasten ja nuorten jääkiekkokeskuksia. Piispala Ice Sport Centre mahdollistaa jääkiekon harjoittelun luistelutaidosta laukaisutekniikkaan ja kiekonkäsittelystä syöttötaitoon. Ice Sport Centre tarjoaa jäähallin upealla äänentoistolla sekä video- ja tulostaululla, seitsemän pukuhuonetta, Shoot Out-laukaisusimulaattorin minikaukalolla ja synteettisellä jäällä sekä Blade Mill luistelumaton synteettisellä jäällä. Samassa rakennuksessa sijaitsee uimahalli, keilahalli, kuntosali, kahvio sekä kokoustilat.

Kiekkoleirit junioreille

Täysihoidolla alkaen 45,50 €/vrk/hlö + jäävuorot.

Jääkiekkoa harrasteryhmille

Erikoistarjous loka-joulukuulle 110 €/hlö sis. 2 vrk majoituksen (pe-su), täysihoidon, liinavaatteet, 1,5 tunnin jäävuoron sekä rantasaunavuoron. Kysy tarjousta muulle ajalle.

Pelireissumajoitus

Kulkeeko pelimatkasi kauttamme? Majoitu ja ruokaile terveellisesti ja virittele puutuneet jäsenet pelikuntoon. Varusteille kuivausmahdollisuus. Kysy tarjous!

Turnaukset

Junioriturnaus, työpaikkaturnaus, harrasteturnaus? Viikonloput myydään loppuun nopeasti, kysy tarjousta arkiviikolle!

Jääkiekkoliitto yhteistyö

Piispala on Suomen Jääkiekkoliiton virallinen yhteistyöleirikeskus. Lisätietoja Jääkiekkiliiton ja Piispalan yhteistyöstä ja leireistä löydät täältä.