Koko perheellä Piispalaan

Nappaa koko perhe matkaan ja tule lomalle Piispalaan. Meillä pienikin loma voi olla suuri elämys. Tarjoamme ohjelmallisia perhelomia sekä omatoimilomia kaiken ikäisille (kaikkina vuodenaikoina). Meillä pienimmätkään eivät pitkästy ja mummoilla ja vaareilla on muutakin tekemistä kuin lastenhoito. Liikunta- ja hyvinvointiohjelmien lisäksi tekemistä löytyy Pieneläinkoti Pihkan asukkaiden kanssa. Piispalassa loma on aina loma jokaiselle.

Kaikkina vuodenaikoina

Allasosasto, keila- ja liikuntahallit, jäähalli, kiipeilyseinä ja kuntosalit tarjoavat tekemistä ympäri vuoden. Lasten ykkössuosikit ovat temppurata sekä stunt- ja alaköysirata. Uutena ohjelmana Pieneläinkoti Pihkan eläinystävien kanssa toihuilu. Talvisin valaistut ladut, jääkiipeilyseinä ja lautailijoille tarkoitettu lumiliikuntakeskus vauhdikkaalla  pulkkamäellä varustettuna tuo talven riemut koko perheen ulottuville. Kesäisin voi liikkua  viereisellä Piispalankankaan virkistysalueella frisbeegolfia pelaten, kiintorasteja tai geokätköja etsien tai aamulenkistä nauttien. Piispalan lapsiystävällinen ranta-alue on koko Keski-Suomen upeimpia.

Ohjelmallinen loma (talvi-, kesä- ja syysloma)

Nauti toiminnallisesta lomasta ohjatusti koko päivän ajan. Lomaohjelma sisältää päivittäin koko perheen yhteistä ohjelmaa sekä lapsille ja aikuisille erikseen omaa ohjelmaa.

Omatoimiloma

Tule viettämään omatoimilomaa ympäri vuoden hyvien liikunta- ja hyvinvointipalvelujen äärelle. Hiihdä, patikoi, kuntoile kuntosalilla, ui, pelaile ja nauti vaikkapa hieronnasta oman aikataulusi mukaan. Ei sisällä ohjattua ohjelmaa.