Talviloma Piispalassa

Talvista riemua koko perheelle

Varaa itsellesi ja perheellesi talven odotetuin aktiiviloma Piispalassa! Piispalan hiihtolomaviikot 8-9 sisältävät riemukasta tekemistä niin lapsille kuin aikuisillekin, yhdessä ja erikseen, sisällä ja ulkona pienimpiäkään unohtamatta. Allasosasto, keila- ja liikuntahallit, jäähalli, hiihtoladut, lumiliikuntakeskus sekä kiipeilyseinät ja kuntosali kutsuvat myös omatoimiseen lomailuun.

Majoitu mukavasti 2-4 hengen rivitalohuoneessa tai 4-6 paritalomökissä tai takkamökeissä. Piispalan keittiö tarjoaa maukasta ja terveellistä kotiruokaa, jota täydentää oman leipomon tuoreet leivonnaiset. Aurinkoaitan hieronta- ja hemmotteluhoitoja voitte varata  ennalta tai täällä Piispalassa lomanne aikana.Tervetuloa talviselle perhelomalle Piispalaan!

Ohjelma vkot 8-9

Päivittäin koko perheen yhteistä ohjelmaa, jota täydentää lasten ja aikuisten omat ohjelmatuokiot. Talvilomaviikkojen ohjelmat:
Viikko 8
Viikko 9

Viikko 10 - tarjous johon kannattaa tarttua!

Viikolla 10 leirikoululainen lomailee Piispalassa veloituksetta! Vuosina 2016-2018 Piispalassa leirikoulussa olleille nuorille hiihtoloma veloituksetta perhevarauksen yhteydessä. Varaa lomasi heti!

Lomahinta

  • Rivitalomajoitus 60€/vrk + henkilöhinta/vrk
    -
    täysihoito 40€ / puolihoito 35€ aikuinen ja 20€ / 17€ 4-18v
  • Paritalo- / mökkimajoitus 85€/vrk + henkilöhinta/vrk
    -
    täysihoito 40€ / puolihoito 35€ aikunen ja 20€ / 17€ lapset 4-18v