Talviloma vkot 8-10

Talvista riemua koko perheelle

Varaa itsellesi ja perheellesi talven odotetuin aktiiviloma Piispalassa! Piispalan hiihtolomaviikot 8-10 sisältävät riemukasta tekemistä niin lapsille kuin aikuisillekin, yhdessä ja erikseen, sisällä ja ulkona pienimpiäkään unohtamatta. Allasosasto, keila- ja liikuntahallit, jäähalli, hiihtoladut, lumiliikuntakeskus sekä kiipeilyseinät ja kuntosali kutsuvat myös omatoimiseen lomailuun.

Majoitu mukavasti 2-4 hengen rivitalohuoneessa tai 4-6 hengen paritalomökissä tai takkamökeissä. Piispalan keittiö tarjoaa maukasta ja terveellistä kotiruokaa, jota täydentää oman leipomon tuoreet leivonnaiset. Aurinkoaitan hieronta- ja hemmotteluhoitoja voitte varata  ennalta tai täällä Piispalassa lomanne aikana.Tervetuloa talviselle perhelomalle Piispalaan!

Ohjelma (vkot 9 ja 10)

Päivittäin koko perheen yhteistä ohjelmaa, jota täydentää lasten ja aikuisten omat ohjelmatuokiot. Kurkkaa alustava ohjelma alla olevista linkeistä.

Muina aikoina omatoimilomamahdollisuus.

Hinnat 2 vrk/3 päivää (ma-ke tai ke-pe)

Rivitalomajoitus
- Puolihoidolla 100€/aikuinen, 35€/lapset 4-18v
- Täysihoidolla 110€/aikuinen, 40€/lapset 4-18v.

Paritalo-/takkamökkimajoitus
- Puolihoidolla 115€/aikuinen, 35€/lapset 4-18v.
- Täysihoidolla 125€/aikuinen, 40€/lapset 4-18v.

Esim. 2 vrk/3 päivää puolihoidolla 270 eur (2 aikuista + 2 lasta) rivitalomajoituksella.

 

Sisältäen

Täysihoidon (aamupala+ lounas+ päivällinen) tai puolihoidon (aamupala + lounas/päivällinen) huone- tai mökkimajoituksella, ohjatun ohjelman viikoilla 8 ja 9, perus- ja liikuntatilojen yms. ja välineiden käytön. Uima-, jää- ja keilahallin palvelut ohjelman ulkopuolella majoittujahinnoin (kts. hinnasto).