Hyvinvointituokiot

Piispalan hyvinvointituokioissa ollaan toiminnallisesti mielen ja kehon hyvinvoinnin äärellä. Hyvinvointituokiot soveltuvat ohjelmaksi tyhypäivän, tykypäivän tai kokouspäivän sisälle. Näissä tuokioissa ei luennoida vaan tehdään, toimitaan ja keskustellaan siinä lomassa.

Ravinto - parempia valintoja

Smoothie baari kokkisotana tai ilman virittää ajatukset terveelliseen ja ravitsemussuositusten mukaiseen ruokavalioon ja soveltuu hyvin ohjelmana vaikkapa kokouksen lomaan ja kahvitusten tilalle. Ohjelman kesto on noin 1-1,5 tuntia.

Mielen hyvinvointi

Mielen voimavaroihin sukelletaan myönteisten tunteiden tunnistamisen ja vahvistamisen kautta luonnon helmassa tai rentoutumistilassa. Tunteet ja positiiviset ajatukset päästetään virtaamaan erilaisten toiminnallisten menetelmien avulla. Ohjelma päätetään rentoutumiseen. Ohjelman kesto on luonnon helmassa noin 2 tuntia ja sisätiloissa 1 tunti.

Kehonhuolto

Kehon hyvinvointia käsitellään liikkuen monipuolisesti omaa kehoa hyödyntäen. Tämän ohjelman peruspilareita ovat ryhti, lihastasapaino ja oman kehon kantaminen läpi elämän ja välineinä pääosin bodybow-laudat tai foam rollerit/pilatesrullat. Ohjelma antaa virikkeita omasta kehosta huolehtimiseen ja säännölliseen liikuntaan. Ohjelman kesto on 1-2 tuntia.